Temu'dan Nasıl 2 Günde 400Tl Kazandım! (2 İzleyici)

Mixarto

Üye
Tarih
30/6/24
Mesaj
1
Yaş
17
Kredi
21
İyi akşamlar değerli forum üyeleri, bugün size dünyada çokça bilinen ve ülkemizde de son zamanlarda revaçta olan Temu alışveriş uygulaması üzerinden nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağım.
Öncelikle bunu yapabilmemzi için bir Temu hesabınızın olması lazım.(Temu hesabınız yok ise direkt 3.000₺ kuponlu hesap oluşturmak için burdaki LİNK üzerinden Temu'ya üye olabilir ve

Ardından size vereceğim referans linki ile siz de ortaklık programına katılabilirsiniz, başlangıç olarak direkt 50₺ nakit verecektir (Temu sizden ortaklık programı için hiç bir ekstra bilgi talep etmez)


Süreç Nasıl İşliyor?
Ortaklık programına dahil olduktan sonra Temu sizin için bir referans linki oluşturacaktır. Siz o referans linki ile uygulamaya dahil ettiğiniz kişi başına 100₺ ödül kazanacaksınız bununla birlikte o kişinin 30 gün içerisinde yaptığı alışverişlerden %10-30 arası bir ödül kazanacaksınız. Bu kazandığınız bakiye sitede birikecektir 500₺ ve üzerine ulaştığınız taktirde paranızı çekebileceksiniz.
GRVpXF_WgAAjsrR

Ben ortaklık programı sayesinde yaklaşık olarak 2-3 gün içerisinde 4000TL ve üzeri para kazandım. Siz de hemen vakit kaybetmeden kazanmaya başlayın!
GRVnW-OWsAERAQA

Ayrıca 1000 Takipçi üstü sosyal medya hesabınız varsa bunu Temu hesabınıza bağlamanız halinde çeşitli ödüller kazanırsınız!
GRVm-pCaYAAOEGS

ORTAKLIK PROGRAMI İÇİN REFERANS LİNKİM: Temu Ortaklık Programı: Ayda 3.000.000 TL tutarına kadar kazanın
Ayrıca halen Temu hesabı açmamış olanlar için hesap açılımına özel 3.000₺ kupon paketi kazanmak isteyenler için de referans linki bırakıyorum : LİNK

Konu bitti arkadaşlar herekse iyi forumlar.
 

Bu konuyı kimler okuyor

Benzer konular

Top