Mobil Uygulama Scripti (1 İzleyici)

Windows7

Üye
Katıldı
Mesajlar
149
Kredi
0


Script Açıklaması: Herkese merhaba, APPStore scripti mobil uygulamalar için oluşturulmuş bir içeriktir. Wordpress scriptine hazır entegre edilmiştir yani alt yapısı Wordpress'a aittir. İçeriğinde hiç bir şifreleme vs. söz konusu değil tamamen açık kaynaktır kullanımı basit ve iki farklı tema seçeneği vardır. Paylaşımlar dilerseniz ücretli olarak paylaşabiliryor dilerseniz ücretsiz paylaşabiliyorsunuz. Admin panelinden tüm ayarları kontrol edebilirsiniz hepinize kolay gelsin.
Script Kurulumu: Veritabanınızı oluşturun, ana dizinde bulunan "importbuddy.php[/u]" dosyasını düzenleyin ve ardından sunucunuza gönderip "siteadi.com/importbuddy.php[/u]" yolunu izleyin. Kurulum ekranı gelecektir, gerekli alanları doldurup kurulumu tamamlayın ve ardından sunucunuzdan "importbuddy.php" dosyasını kaldırın. Yönetici paneline "siteadi.com/wp-admin" yolunu izleyerek giriş yapabilirsiniz kullanıcı adı: "admin[/u]" şifresi "changeme[/u]"dir. Otomatik işlemler için CRON Ayarlarını yapmayı unutmayın:
/usr/bin/php -q /home/{CpanelUsername}/public_html/{RootFolder}/cronjob/fetch.php/usr/bin/php -q /home/{CpanelUsername}/public_html/{RootFolder}/cronjob/fetch2.php/usr/bin/php -q /home/{CpanelUsername}/public_html/{RootFolder}/cronjob/fetch3.php





Scripti İndir
Mediafire Sunucu

 

Bu konuyı kimler okuyor

Top